Hoppa till huvudinnehållet

Mensskydd på jobbet

– för ett bättre arbetsklimat

Välkommen till en framtid där arbetsgivare inte bara driver innovation och framgång, utan också bryr sig om varje aspekt av sina anställdas välbefinnande. Det är dags att omdefiniera arbetsplatsen, ett mensskydd i taget.

 

I en dynamisk arbetsvärld är det avgörande för företag att skapa en trivsam och inkluderande arbetsplats där gratis mensskydd erbjuds.

 

Frånvaro på grund av mensbesvär påverkar produktiviteten och ökar arbetskostnaderna.

Genom att tillhandahålla kostnadsfria mensskydd på arbetsplatsen minskar företaget sina kostnader. Det visar engagemang för medarbetarnas välmående, och främjar en progressiv arbetskultur som betonar jämställdhet, trivsel och personlig utveckling. Detta stärker företagets varumärke och signalerar en inkluderande inställning till medarbetarnas behov.

Utforska fördelarna med skräddarsydda mensskyddsdispensrar!

Vilken typ av dispenser passar bäst för era behov? Önskar ni en dispenser för tamponger i två olika storlekar? Kanske föredrar ni en kombinerad lösning med både tamponger och bindor? Eller är det bindor och trosskydd? Valet är ert!

Vi förstår vikten av att anpassa abonnemanget efter individuella preferenser. Därför ger vi er möjligheten att välja precis vad som fungerar bäst för er.

Kontakta oss för att få mer information och ett förslag på en skräddarsydd offert.

Agera idag för en mer jämställd arbetsplats

De fyra vanligaste mensrelaterade problemområdena som påverkar ER arbetsplats.

 

En betydande andel, närmare bestämt 30% av svenska kvinnor upplever obehag när de har mens under arbetstid.

Majoriteten av dem som har mens, motsvarande två tredjedelar, har någon gång blivit överraskade av mens på jobbet. Detta leder till att kvinnor förlorar arbetstid eftersom de behöver ta sig tid för att köpa mensskydd.

15% väljer att stanna hemma från jobbet på grund av bristande tillgång till mensskydd.

40% upplever att deras psykiska hälsa påverkas – vilket kan innebära fler sjukdagar och mindre motivation på jobbet.

We got your back!

Optimera arbetsplatsen med våra teknikfria automater som erbjuder ekologiska mensskydd. Med inbyggt tidslås för att minimera svinn och tillverkning i Sverige garanterar vi hållbarhet och kvalitet. Lösningen tar bort hinder kopplade till mensrelaterade problem, skapar en bekväm miljö och visar omtanke både för anställda och miljön.

Liksom toalettpapper, är mensskydd inte en förmån utan en självklarhet.

Ta hand om din personal med fria mensskydd på jobbet

Förbättra personalvården med gratis mensskydd

Alla arbetsplatser strävar efter att skapa trivsel för sina anställda genom förmåner som kaffe, afterwork och fika. Men mitt i detta välbefinnande glöms en grundläggande aspekt ofta bort – fria mensskydd.

Kom igång med tre enkla steg!

Ni väljer modell, antal dispensers och färg

Önskar ni en dispenser för tamponger i två olika storlekar? Eller både tamponger och bindor? Eller bindor och trosskydd? Valet är ert!

Mensskyddsabonnemang

Välj antal påfyllningar utifrån ert behov. Sedan skickas mensskydden ut automatiskt till er var sjätte månad. Mängden kan enkelt justeras efter just ert behov.

Herbox-certifierade

Stort grattis! Ni är numera med och bidrar till en tryggare arbetsplats – oavsett dag i månaden.

Vår mensskyddsautomat med 100 procent ekologisk bomull

För oss är hållbarhet otroligt viktigt, därför arbetar vi med mensskydd gjorda av 100 procent ekologisk bomull för att värna om både kropp och miljö.

Alla våra dispensers är producerade i Sverige. Just nu görs även tester då målsättningen är att alla våra dispensers innan 2025 ska tillverkas till 100 procent av återvunnen plast. 

Våra dispensers är försedda med en mekanisk tidsfördröjning som gör att man endast kan plocka ut ett mensskydd åt gången. Vilket gör det till en hållbar lösning.

Skapa ett abonnemang som passar era förutsättningar. Välj modell, antal, färg eller inkludera ert eget tryck – alla val är era. Justera antalet påfyllningar och mängden, och få dem automatiskt var sjätte månad.

Hur Herbox mensskydd för företag hjälper er

Skapar trygghet på jobbet

Ingen ska behöva känna sig stressad, otrygg eller obekväm pågrund av mens eller icke- tillgång till mensskydd.

Bidrar till ökad jämställdhet

Tillsammans är det vårt ansvar att skapa en inkluderande arbetsmiljö där kvinnors behov tas på allvar.

Verkar för FN:s globala mål

Mål nummer 3: God hälsa och välbefinnande.

Mål nummer 5: jämställdhet.

Du gör skillnad. Vi skänker 1% av vinsten till Kvinna till Kvinna! Tillsammans skapar vi förändring.