Hoppa till huvudinnehållet

Mensskydd för gäster

Omsorg, komfort och jämställdhet: Välkomna gäster med mensskyddsautomater

 

Det är ett stort problem att så många som 86% av kunderna som har mens får det oväntat utanför hemmet, på offentlig plats, varje år.

 

Det finns ett stort behov av att ha fräscha gästtoaletter med välfyllda mensskyddsautomater till hands för att kunna erbjuda den där extra gästfriheten.

Lösningen är att erbjuda gästtoaletter med mensskyddsautomater för att tillhandahålla extra omtanke och bekvämlighet. Detta initiativ går bortom det praktiska och hjälper till att normalisera mensskydd på samma sätt som tvål. Det är ett viktigt steg mot jämställdhet och inkludering. Vilket kommer gynna kunder och ert företags rykte, samt demonstrerar er önskan om en mer rättvis framtid!

Utforska fördelarna med skräddarsydda mensskyddsdispensrar!

Vilken typ av dispenser passar bäst för era behov? Önskar ni en dispenser för tamponger i två olika storlekar? Kanske föredrar ni en kombinerad lösning med både tamponger och bindor? Eller är det bindor och trosskydd? Valet är ert!

Vi förstår vikten av att anpassa abonnemanget efter individuella preferenser. Därför ger vi er möjligheten att välja precis vad som fungerar bäst för er.

Kontakta oss för mer information och ett förslag på en skräddarsydd offert.

Agera idag för en mer bekväm kundupplevelse

Hur Herbox mensskyddsautomat hjälper dina gäster

We got your back!

Optimera era toaletter med våra teknikfria automater som erbjuder ekologiska mensskydd. Genom att tillhandahålla kostnadsfria mensskydd strävar vi efter att främja jämställdhet och modernitet inom branschen. Vår satsning syftar inte bara till att förbättra kundupplevelsen och öka kundlojaliteten, utan också till att utmana tabun kring mens. Vi strävar efter en öppen och inkluderande atmosfär där alla känner sig bekväma och välkomna.
Liksom toalettpapper är mensskydd en självklarhet, inte en förmån.

 

Mensskydd på gästtoaletter = ökad vinst

Genom att erbjuda mensskydd på gästtoaletter kan ni uppnå betydande fördelar. För det första visar detta engagemang för gästernas välbefinnande och skapar en inkluderande atmosfär, vilket i sin tur leder till ökad kundnöjdhet och lojalitet. Genom att kommunicera detta initiativ kan ni dra nytta av positiv marknadsföring och locka nya kunder genom ert omtänksamma rykte.

Genom att anpassa er till olika behov öppnar ni upp för en bredare målgrupp och stärker ert varumärke som moderna och innovativa platser. Denna differentiering på marknaden ger ökad försäljning och längre besökstider. På så sätt blir erbjudandet av mensskydd på toaletterna inte bara en gest av omtanke, utan även en strategiskt fördelaktig åtgärd som bidrar till ökad vinst och en starkare position på marknaden.

Kom igång med tre enkla steg!

Ni väljer modell, antal dispensers och färg

Önskar ni en dispenser för tamponger i två olika storlekar? Eller både tamponger och bindor? Eller bindor och trosskydd? Valet är ert!

Mensskyddsabonnemang

Välj antal påfyllningar utifrån ert behov.  Mensskydden skickas automatiskt ut till er var sjätte månad. Mängden kan enkelt justeras efter just ert behov.

Herbox-certifierade

Stort grattis! Med hjälp av era numera mensstrygga gästtoaletter kan alla som besöker er känna sig trygga – oavsett dag i månaden

Vår mensskyddsautomat med 100 procent ekologisk bomull

För oss är hållbarhet otroligt viktigt, därför arbetar vi med mensskydd gjorda av 100 procent ekologisk bomull för att värna om både kropp och miljö. 

Alla våra dispensers är producerade i Sverige. Just nu görs även tester då målsättningen är att alla våra dispensers innan 2025 ska tillverkas till 100 procent av återvunnen plast. 

Våra dispensers är försedda med en mekanisk tidsfördröjning som gör att man endast kan plocka ut ett mensskydd åt gången. Vilket gör det till en hållbar lösning.

Skapa ett abonnemang som passar era förutsättningar. Välj modell, antal, färg eller inkludera ert eget tryck – alla val är era. Justera antalet påfyllningar och mängden, och få dem automatiskt var sjätte månad.

Mensstrygg gästtoalett: Så här gör du!

Tillsammans skapar vi förändring

Tillgängliga mensskyddsautomater: Som ägare av gästtoaletter kan du naturligt främja både jämställdhet och gästernas komfort genom att installera mensskyddsautomater. Detta visar din omtanke om alla besökares behov och skapar en inkluderande och välkomnande omgivning.

Handfat och tvål: Se till att handfat och tvål alltid är tillgängligt. Renlighet är avgörande för en bekväm upplevelse.

Papperskorgar: Genom att tillhandahålla papperskorgar visar du omtanke om gästernas behov och skapar en ren och välskött toalett. Försäkra dig om att korgarna är tillräckligt rymliga ochregelbundet töms för att undvika överfullhet.

Hur Herbox mensskydd för företag hjälper er

Skapar trygghet på jobbet

Ingen ska behöva känna sig stressad, otrygg eller obekväm pågrund av mens eller icke- tillgång till mensskydd.

Bidrar till ökad jämställdhet

Tillsammans är det vårt ansvar att skapa en inkluderande arbetsmiljö där kvinnors behov tas på allvar.

Verkar för FN:s globala mål

Mål nummer 3: God hälsa och välbefinnande.

Mål nummer 5: jämställdhet.

Du gör skillnad. Vi skänker 1% av vinsten till Kvinna till Kvinna! Tillsammans skapar vi förändring.