Hoppa till huvudinnehållet

Mensskydd för gäster och kunder

Herbox rosa dispenser på kakelvägg - Mensskydd för gäster och kunder Herbox rosa dispenser på kakelvägg - Mensskydd för gäster och kunder

Omsorg, komfort och jämställdhet:
Välkomna gäster och kunder med mensskyddsautomater

 

Det finns ett stort behov av att ha fräscha gästtoaletter med välfyllda mensskyddsautomater till hands för att kunna erbjuda den där extra gästfriheten. Lösningen är att erbjuda mensskydd för era gäster och kunder med mensskyddsautomater för att tillhandahålla extra omtanke och bekvämlighet. Detta initiativ går bortom det praktiska och hjälper till att normalisera mensskydd på samma sätt som tvål. Det är ett viktigt steg mot jämställdhet och inkludering. Vilket kommer gynna kunder och ert företags rykte, samt demonstrerar er önskan om en mer rättvis framtid!

Viljen dispenser väljer ni? mensskydd för gäster och kunder

Utforska fördelarna med skräddarsydda mensskyddsdispensrar!

Vilken dispenser passar bäst för era behov? Behöver ni tamponger i olika storlekar eller föredrar ni en kombinerad lösning med både tamponger och bindor? Eller kanske är det bindor och trosskydd som passar era gäster bäst? Valet är ert!

Vi förstår hur viktigt det är att få det perfekta abonnemanget som passar just era individuella preferenser. Därför ger vi er friheten att välja vad som fungerar bäst för er.

Kontakta oss för mer information och förslag på en personlig offert för att ni ska hitta den perfekta lösningen för era gäster!

Agera idag för en mer bekväm kundupplevelse

Mensskydd för gäster och kunder

Hur Herbox mensskyddsautomat hjälper dina gäster och kunder

Optimera era toaletter med våra smarta mensskyddsautomater, som erbjuder ekologiska mensskydd. Genom att inkludera kostnadsfria mensskydd i era faciliteter, stödjer ni inte bara jämställdhet och framsteg inom branschen, utan skapar också en mer modern atmosfär för era gäster.

Vår satsning handlar inte enbart om att förbättra kundupplevelsen och bygga kundlojalitet, utan också om att bryta tabun. Vi tror på en inkluderande och välkomnande atmosfär där alla gäster kan känna sig bekväma och välkomna.

Precis som toalettpapper är mensskydd en grundläggande nödvändighet, inte en förmån. Genom att erbjuda fria mensskydd visar ni gästerna omtanke, välbefinnande och bekräftar ert engagemang för en modern och inkluderande service.

 

Mensskydd på gästtoaletter = ökad vinst

Genom att erbjuda mensskydd på gästtoaletter kan ni uppnå betydande fördelar. För det första visar detta engagemang för gästernas välbefinnande och skapar en inkluderande atmosfär, vilket i sin tur leder till ökad kundnöjdhet och lojalitet. Genom att kommunicera detta initiativ kan ni dra nytta av positiv marknadsföring och locka nya kunder genom ert omtänksamma rykte.

Genom att anpassa er till olika behov öppnar ni upp för en bredare målgrupp och stärker ert varumärke som moderna och innovativa platser. Denna differentiering på marknaden ger ökad försäljning och längre besökstider. På så sätt blir erbjudandet av mensskydd på toaletterna inte bara en gest av omtanke, utan även en strategiskt fördelaktig åtgärd som bidrar till ökad vinst och en starkare position på marknaden.

Kom igång med tre enkla steg!

Svart mensskyddsdispenser med trosskydd och bindor

Ni väljer modell, antal dispensers och färg

Önskar ni en dispenser för tamponger i två olika storlekar? Eller bindor och trosskydd? Eller både tamponger och bindor? Ni väljer den dispenser som passar era gäster och kunder bäst!

Mensskyddsabonnemang

Anpassa antalet påfyllningar precis efter era önskemål. Våra mensskydd levereras automatiskt till er var sjätte månad, och ni har full kontroll att enkelt justera mängden efter era specifika behov.

Gul herbox certified logga med tampong i mittenoch text runt om

Herbox-certifierade

Stort grattis! Med hjälp av era numera mensstrygga gästtoaletter kan alla som besöker er känna sig trygga – oavsett dag i månaden

Mensskydd för gäster och kunder

Mensskyddsdispenser med 100 procent ekologisk bomull

Hållbarhet är av högsta vikt för vår verksamhet. Därför erbjuder vi miljövänliga mensskydd tillverkade av 100% ekologisk bomull som är skonsam både mot gästers hälsa och vår miljö.

Alla våra dispenser är stolt producerade i Sverige och genomgår just nu tester i syfte att senast 2025, övergå till 100% återvunnen plast i samtliga dispensrar.

Våra dispensrar är utrustade med smarta mekaniska tidsfördröjningar som främjar ett sparsamt användande. På så sätt säkerställer vi att gäster enkelt kan ta ett mensskydd i taget, vilket inte bara är bekvämt utan även en hållbar lösning för din verksamhet.

Skapa ett abonnemang som är skräddarsydd för dina unika behov. Välj modell, antal, och färgalternativ eller inkludera ditt egna tryck – vi ger dig friheten att forma din lösning precis som du önskar. Du kan enkelt justera antalet leveranser och mängden produkter, mensskydden kommer automatiskt till din verksamhet var sjätte månad.

Mensstrygg gästtoalett: Så här gör du!

Tillsammans skapar vi förändring

Tillgängliga mensskyddsautomater:

Tillgängliga mensskyddsautomater: Som ägare av gästtoaletter kan du naturligt främja både jämställdhet och gästernas komfort genom att installera mensskyddsautomater. Detta visar din omtanke om alla besökares behov och skapar en inkluderande och skapar en inkluderande och välkomnande omgivning.

Handfat och tvål : Se till att handfat och tvål alltid är tillgängligt. Renlighet är avgörande för en bekväm upplevelse. 

Papperskorgar : Genom att tillhandahålla papperskorgar visar du omtanke om gästerna eller kundernas behov och skapar en ren och välskött toalett. Försäkra er om att korgarna är tillräckligt rymliga och regelbundet töms för att undvika överfullhet. 

Hur Herbox mensskydd för företag hjälper er

As normal as toiletpaper, tre stycken illustrerade toalettpapper med en röd fläck

Skapar trygghet på jobbet

Vi tror på en trygg- och jämställd miljö genom att erbjuda en trygg och bekväm miljö för alla. Ingen ska behöva känna oro, otrygg eller obekväm på grund av menstruation eller brist på mensskydd.

Fist bump med en vit bakgrund

Bidrar till ökad jämställdhet

Tillsammans är det vårt ansvar att skapa en inkluderande atmosfär för gäster, där kvinnors behov tas på allvar. 

Illustrerad jordglob med gröna länder och vitbakgrund

Verkar för FN:s globala mål

Mål nummer 3: God hälsa och välbefinnande.

Mål nummer 5: jämställdhet.

Du gör skillnad. Vi skänker 1% av vinsten till Kvinna till Kvinna! Tillsammans skapar vi förändring.

Kvinna till Kvinna