Hoppa till huvudinnehållet
Ta hand om din personal med fria mensskydd på jobbet

Ta hand om din personal med fria mensskydd på jobbet

Fria mensskydd = Personalvård

I dagsläget är det allt fler företag som tar ansvar för att se till att deras medarbetare trivs på jobbet. Detta genom att erbjuda allt från gratis kaffe till personalvård, visst är det fantastiskt? Vi kommer i denna artikel navigera genom djungeln av förmåner som företagen erbjuder, istället för fria mensskydd.  

Kaffepaus istället för fria mensskydd?

Låt oss börja med det uppenbara – kaffe. Är det något som är viktigare för en produktiv arbetsdag än en kopp varmt, uppiggande kaffe? Företag vet detta och många erbjuder nu gratis kaffe till sina anställda.

Men det stannar inte där.

Vi pratar premiumkaffe här – latte, cappuccino, espressos och allt annat du kan tänka dig. Det är som om kaffemaskinen i köket är en mini Starbucks. Förhoppningsvis har du inget emot att vänta på din latte när uppenbarligen hela kontoret har beslutat sig för att ha kaffe samtidigt. 

AW

Låt oss prata om något som faktiskt kan få dig att vilja stanna på jobbet efter arbetstid – after works. Det är liksom en förlängning av kontorstiden, men med alkohol och utan allvaret. Det är där du och dina kollegor kan koppla av och prata om allt som inte är jobbrelaterat.  

Herbox <3 fika

Men det är inte bara alkohol som får dig att vilja stanna på jobbet. Det är även fikan. För vem vill inte ha en annan anledning att äta bullar och kakor hela dagen? Fika är som ett tillfälle att bryta upp arbetsdagen och umgås med dina kollegor. Men om du är som ossHerbox och har en tendens att fika lite (för?) mycket, kanske du vill överväga företagets friskvårdsprogram. 

Friskvård

Det är speciellt viktigt att prioritera träning och friskvård i vår dagliga rutin. Genom att regelbundet träna och ta hand om vår kropp kan vi förbättra vår hälsa och välbefinnande på många sätt. Att ha tillgång till ett gym eller andra friskvårdsaktiviteter på arbetsplatsen är också särskilt fördelaktigt, eftersom det gör det enklare att hitta tid för träning i en ofta hektisk arbetsdag.

Och det bästa av allt?

Det är gratis! Så du kan träna bort allt det bullfeta du har ätit på fikarasterna. 

Tvål en självklarhet

Det finns nämligen vissa förväntningar du har kopplat till ett toalettbesök på din arbetsplats. Att det finns toalettpapper, tvål samt en handduk att torka händerna med. Uppenbarligen är inte alla sanitets behov uppfyllda där! Det är i dagsläget inte en standard med fria mensskydd på arbetsplatsen, det vill vi förändra! På en modern arbetsplats tillgodoses alla anställdas behov, oavsett dag i månaden.  

 

Är det inte dags att uppdatera toaletten på er arbetsplats och därmed erbjuda era medarbetare fria mensskydd?

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.