Hoppa till huvudinnehållet
Bild på volleybollspelare som firar med glädje

Sveriges volleyboll-damer bryter tabun och gör ett powerplay för jämställdhet under European Golden League i Lund!

Höjdpunkten på Skåne Arena mellan den 17:e och 19:e maj är alltså inte bara volleyboll i världsklass, utan också ett fantastiskt samarbete mellan landslaget och oss på Herbox. Vad innebär det då? Jo, de erbjuder gratis mensskydd till alla besökare!

“Vi är stolta och glada över det nya samarbetet med Herbox och att vi tillsammans
med dem kan bidra till att förändra synen på mens och idrottande”, säger Angelica Ljungqvist,
sportchef och landslagsansvarig på Svenska Volleybollförbundet.

Det gäller inte bara att ta poäng på planen, tillsammans sätter också ett stort mål för en
mer inkluderande idrott. Vi på Herbox vill givetvis stötta och stå bakom det geniala
draget att kombinera idrott och jämställdhet.

Att kunna erbjuda gratis mensskydd till publiken för att bryta ner tabun och skapa en
välkomnande arena för alla. Vi är stolta över att vara förändringsmakare i en viktig fråga.

Herbox vice vd och medgrundare Linn Rosenqvist hållandes i en dispenser

‘’Vi på Herbox gillar inte bara att se fantastisk volleyboll på planen, utan också att vara en del av det som händer utanför den. Vi är stolta över att sponsra Sveriges volleyboll-damer och vara en del av deras banbrytande steg mot jämställdhet inom idrotten. Vi är här för att pusha gränserna och göra idrotten till en plats där alla känner sig hemma. Att erbjuda gratis mensskydd är vårt sätt att sätta vår stämpel på spelplanen och göra skillnad.‘’

Linn Rosenqvist
Vice VD och medgrundare av Herbox.

Genom detta initiativ visar Sveriges volleyboll-damer tillsammans med oss på Herbox att idrotten inte bara handlar om att vinna på planen, utan också om att skapa en värld där alla kan delta och känna sig inkluderade.

Bild på volleybollspelare som firar

Så, om du är redo för en volleybollfest med en extra kick av inkludering och jämställdhet, då är Sparbanken Skåne Arena i Lund platsen att vara på mellan 17–19 maj när Golden League-premiären äger rum.

Herbox är så glada över att få stötta damlandslaget på resan mot ett historiskt VM. Häng med och heja fram Sveriges volleyboll-damer i deras beundransvärda kamp både på och utanför planen!

Letar du efter en enkel och praktisk lösning för att erbjuda mensskydd tillgängligt för alla? Herbox erbjuder smidiga dispenserlösningar som gör det enkelt att tillhandahålla mensskydd på offentliga platser, arbetsplatser och andra miljöer.

Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att göra en positiv skillnad och erbjuda en mer inkluderande och omtänksam miljö för alla. Tillsammans kan vi skapa en tryggare och bättre framtid för alla som har mens.

Publicerat 2024-06-27