Hoppa till huvudinnehållet

Fria mensskydd på Göteborg Horse Show 2024

Under 2024 inleder Göteborg Horse Show ett partnerskap med oss på Herbox för att göra Scandinavium till en tryggare och mer jämställd arena för de kvinnliga besökarna under den 21-25 februari.

Med hjälp av våra innovativa automater för mensskydd kommer det att finnas tillgång till ekologiska mensskydd på toaletterna, precis som toalettpapper!

“Det känns hur bra som helst att vi nu kan erbjuda fritt mensskydd för våra besökare och vi är så glada för samarbetet med Herbox. Det är en självklarhet att alla ska känna att Gothenburg Horse Show är en trygg miljö, oavsett dag i månaden!”

Matilda Ljungberg, Marketing Manager
Gothenburg Horse Show, Got Event AB

Vi tycker det är fantastiskt kul att en av ridsportens ledande aktörer visar vägen och tar kvinnors och tjejers behov på allvar. Eftersom ridsporten är en kvinnodominerad sport kommer gratis mensskydd kunna hjälpa otroligt många kvinnor med samarbetet.

“Vi brinner verkligen för att skapa en jämställd idrott och vi tycker det är extra kul att starta ett samarbete med Göteborg Horse Show eftersom majoriteten inom ridsporten är kvinnor. Här kan vi tillsammans säkerställa en trygg, inkluderande och jämställd miljö!”

Hanna Lauste, VD och Grundare
Herbox AB

Vi ser redan nu ett stort intresse inom ridsporten i hela Sverige och är övertygade om att Göteborg Horse Shows ställningstagande kommer leda till att fler inom ridsporten inspireras och tar action!

Vet du någon ridklubb som behöver utrusta sina toaletter med mensskydd? Let us know!