Hoppa till huvudinnehållet

en rosa bakgrund med herbox logga i vitt, ett rosa kryss och en text med good boys agency

Fria mensskydd till alla besökare på Musik i Lejet

Tillsammans med den danska eventbyrån Good Boys Agency teamar vi nu
ihop oss för att göra sommarens event ännu härligare, tryggare och mer
inkluderande! Genom vårt samarbete kommer festivalbesökare ha tillgång
till fria mensskydd under samtliga av Good Boys Agencys Event,
och först på tur är Musik i Lejet som är en riktig sommarfavorit!

reklambanner med Herbox logga i orange och rosa på festivalen Musik i Lejet

Den årliga musikfestivalen äger rum 18-20 juli i den danska kuststaden Tisvildeleje. Den avslappnade atmosfären lockar allt från besökare till lokala och internationella artister och har blivit populär för sin vackra strandnära plats. Det känns fantastiskt att vi nu ser till att ingen under festivalhelgen ska behöva oroa sig för något – inte ens för oväntad mens!

”Vi ser samarbejdet med Herbox, på vores festivaler, som en nødvendighed for en bekymringsfri festivaloplevelse, hvor komfort og tilgængelighed er super vigtigt. Dette er ikke bare et samarbejde, det er et skridt mod en mere inkluderende og omsorgsfuld verden, hvor vi støtter kampen om gratis bind og tamponer til alle.”

Tuva Belfrage, Art Director, Good Boys Agency.

Att erbjuda fria mensskydd på Musik i Lejet handlar inte bara om att underlätta ett praktiskt behov, utan också om att skapa en trygg miljö där alla kan njuta av festivalen utan rädsla för oväntad mens.

bild på Hanna Lauste som är VD på Herbox

“Det är fantastiskt att allt fler festivaler väljer att erbjuda fria mensskydd för deras gäster och besökare. Musik i Lejet är en otroligt omtyckt festival och detta samarbete skapar en stor trygghet och ger också ett starkt signalvärde om att de värderar gästernas välbefinnande högt.”

Hanna Lauste, Vice VD och medgrundare för Herbox

Herbox strävar efter att göra varje festival lika härlig och tillgänglig som din favoritlåt. Låt oss tillsammans skapa en festivalmiljö där varje ton är av omsorg och inkludering!

Vet du en festival som behöver fria mensskydd? Tipsa oss!

Publicerat 2024-07-09