Hoppa till huvudinnehållet

Träffa Linda och Daniel!

Linda och Daniel började hos oss för tre veckor sen. Vi är glada över att de är en del av Herbox, vi har intervjuat dem för att lära känna dem bättre!

Vår nya marknadschef Linda Lindwall <3

Vad är din roll här på Herbox, vad arbetar du med?
Jag blev så glad som fick äran att bli marknadschef på Herbox. Att jobba med en så viktig sak som jämställdhet! Jag har en rätt övergripande roll. Men jag ser till att våra sociala medier kanaler rullar. Såsom annonsering, webb och copy, jag producerar också content.

Berätta mer om dig själv!
Jag heter Linda, 32 år. Bor med min sambo och son på 2,5 år (han valde att dyka upp en 1 vecka sent vilket blev dagen efter julafton… haha). Jag gillar att laga middagar tillsammans med vänner och familj. Resa och träna tycker jag också om.

Vad har du arbetat med tidigare?
Tidigare har jag varit butikschef samt jobbat som Social media manager.

Beskriv dig själv med tre ord
Lätt till skratt, framåt och sist men inte minst doer.

Vilken är din främsta styrka?
Min främsta styrka är att jag har lätt att lära mig!

En random fakta om dig själv
Jag är livrädd för ödlor… haha. De är opålitliga, snabba och kan obehagligt nog ställa sig upp när de känner sig hotade.

Daniel Hansby Herbox

Stjärnsäljaren & försäljningschefen Daniel Hansby!☆

Vad är din roll här på Herbox, vad arbetar du med?
Min roll är försäljningschef och mitt huvudsakliga fokus om dagarna går till försäljning, coachning och utbildning.
Vi är ett bolag som drivs av självgående personer med en stark entreprenörsanda och därför behövs ingen som delegerar arbetsuppgifter på något sätt. Mycket av min roll som ledare går ut på att säkerställa rätt kultur och lära ut mitt nördiga perspektiv på försäljning, retorik och arbetsmetodik. 

Vad har du arbetat med tidigare?
Jag har jobbat med försäljning i ungefär 10 år på stora som små företag, och sålt allt från marknadsföring till rekryteringstjänster. Senast kom jag från en roll som affärsområdeschef på ett Edtech företag.

Berätta om dig själv!
Jag är 27 år ung och har en familj som är svensk på pappas sida och grekisk på mammas, så mycket av somrarna spenderas i Grekland. Jag gillar att kolla på bra filmer, spela datorspel och umgås med sambo och vänner. Spelandet sker för det mesta när min sambo har sin ”kaffestund”, som för henne är en nästintill helig händelse på dagen som man absolut inte stör haha!