Hoppa till huvudinnehållet
bild på entrén vid tennisveckan i Båstad, flaggstänger med blåa flaggor och Nordeas logga på och människor som går in och ut från arenan bild på entrén vid tennisveckan i Båstad, flaggstänger med blåa flaggor och Nordeas logga på och människor som går in och ut från arenan

Tennisveckan i Båstad tar stora steg mot en
mer inkluderande idrott – tillsammans med
Herbox erbjuds gratis mensskydd! 

Det är inte bara tennisspelarna som kommer att glänsa på Tennisveckan i Båstad i år.
Herbox tar också plats på center court med ett banbrytande drag: gratis mensskydd
för alla besökare.

bild på havet och båthamnen i Båstad med stranden och skogen i bakgrunden en solig sommardag

Tennis är en sport där det handlar om att vara på tå och redo för vad som helst, därför utrustar Herbox arenan ifall även oväntad mens skulle dyka upp. Genom att erbjuda gratis mensskydd under evenemanget strävar Herbox och Nordea Open efter att göra det lättare för alla att delta, och njuta av evenemanget utan bekymmer.

”Vi är glada att kunna erbjuda gratis mensskydd till våra besökare på arenan. Det känns som en självklarhet och tack vare Herbox smidiga automater kan vi säkerställa en trygg vistelse för våra kvinnliga besökare.”

Sara Bergh – Operation Manager, Nordea Open Båstad

bild ovanifrån på tennisplan i Båstad med fullsatt publik, skogen till vänster och havet till höger

Med vår närvaro på Tennisveckan i Båstad hoppas vi på Herbox inte bara att göra en positiv markering i tennisvärlden, utan också att inspirera andra idrottsevenemang att följa våra steg för att göra idrotten till en plats där alla är välkomna och trygga, oavsett tid i månaden.

Bild på Herbox VD Hanna Lauste

”Vi är superexalterade över att vara en del av Tennisveckan i Båstad och att få möjlighet att stödja idrotten på ett sådant här sätt, för oss handlar det inte bara om att vara en sponsor, utan också om att göra en verklig skillnad och skapa en positiv upplevelse för alla som deltar.”

Hanna Lauste, VD på Herbox.

Herbox är fast beslutna att göra en skillnad även i idrottsvärlden och strävar efter att skapa en miljö där alla kan delta och känna sig välkomna. Med sitt initiativ att erbjuda gratis mensskydd på Tennisveckan i Båstad hoppas Herbox öka medvetenheten kring menstruationsrelaterade frågor och bidra till att minska stigma och tabun.

Kontakta oss idag för att genom våra dispenser erbjuda en smidig lösning för att tillgängliggöra mensskydd för alla. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad och skapa en mer inkluderande och omtänksam värld. Vänta inte, låt oss göra skillnad tillsammans!

Publicerat 2024-07-05