Hoppa till huvudinnehållet
Rosa banner med Herbox och West Prides logga

Släpp oron för oväntad mens på West Pride 2024! 

West Pride är en festival för alla, och i år tar vi det till en ny nivå! 2024 går Herbox stolt hand i hand med eventet där vi ser till att fria mensskydd finns tillgängligt för alla deltagare och besökare. Detta initiativ bevisar att West Pride inte bara står upp för inkludering och förändring, de står också i frontlinjen för att skapa förändring på riktigt.

Bild på Hanna Lauste som är VD på Herbox

West Pride är en ideell kulturfestival som har funnits sedan 2007, skapad av och för HBTQ-personer. Den årliga folkfestivalen äger rum i Göteborg mellan 10-16 juni, och under dessa dagar kommer Herbox dispensers med tamponger och bindor finnas tillgängligt vid toalettområdet vid Pride Park. Så till dig som är på plats – håll utkik efter en rosa box om du är i behov av mensskydd!

“West Pride är mer än bara en festival, det är en rörelse för kärlek, mångfald, jämställdhet och alla människors lika värde. Därför känns detta samarbete extra viktigt och vi är otroligt glada över att få vara en del av det.”

Hanna Lauste, Vice VD och medgrundare för Herbox

Två vänner står bredvid varandra där den ena håller om den andras arm, deras armar och händer är målade i prideflaggans färger

Mensskydd är en grundläggande hygienprodukt som alla borde ha tillgång till, trots det är det fortfarande inte en självklarhet i de flesta sammanhang. Genom att erbjuda fri tillgång till mensskydd på ett så viktigt event som West Pride tar vi tillsammans ett stort kliv framåt för jämställdhet och inkludering.

Tillsammans hoppas vi att alla festivalbesökare kommer att känna sig mer trygga och inkluderade än någonsin, och helt och hållet kunna fokusera på firandet och och gemenskapen!

Vet du ett event som skulle behöva en mensskydd-uppgradering? Tveka inte på att kontakta oss!

Publicerat 2024-06-12