Hoppa till huvudinnehållet
En rosa bakgrund med herbox logga i vitt, ett rosa kryss och en text med KoRo Women’s Run Berlin En rosa bakgrund med herbox logga i vitt, ett rosa kryss och en text med KoRo Women’s Run Berlin

KoRo Women’s Race Berlin – Fria mensskydd från Herbox för alla löpare!

Säg hej till vår nya samarbetspartner! Herbox har ingått ett samarbete med Women’s Race Berlin för att främja jämställdhet och inkludering under loppet. Det innebär att det kommer att finnas fria mensskydd för alla kvinnor som springer den 4e maj. Women’s Race fokuserar just på att främja kvinnors hälsa och välbefinnande genom löpning – något vi på Herbox verkligen står bakom!

Herbox rosa mensskyddsautomat hänger på en rosa reklamskylt på Women’s race i Berlin

Women’s Race Berlin engagerar tusentals kvinnor från olika delar av världen för att springa tillsammans på Berlins gator. Evenemanget är mer än bara ett lopp med sina olika aktiviteter och föreläsningar om hälsa, motion och välbefinnande.
Women’s Race Berlin är känt för sin stöttande och inkluderande atmosfär som uppmuntrar kvinnor att utmana sig själva, hur grymt?! Det var därför en självklarhet för oss på Herbox att samarbeta med Women’s Race, för att kvinnor ska kunna fortsätta motionera – oavsett dag i månaden.

Linn Rosenqvist, vice vd och medgrundare till Herbox

”Det är inspirerande att se hur fler och fler evenemang tar steg mot en mer inkluderande miljö. När Women’s Race Berlin beslutade sig för att tillgängligöra mensskydd blev vi så glada, en no brainer till ett samarbete! Att erbjuda fria mensskydd till deltagare är ett viktigt steg för att göra loppet mer tillgängligt för alla tjejer och kvinnor.”

Linn Rosenqvist, Vice VD och medgrundare för Herbox

Så ta på dig dina löparskor, för den 4e maj springer vi för både hälsa och jämställdhet!

Känner du till ett evenemang som behöver fria mensskydd? Tipsa oss! Vi arbetar för att göra mensskydd lika tillgängligt som toalettpapper. Tillsammans kan vi skapa en mer inkluderande miljö på alla evenemang!

Publicerat 2024-06-17