Hoppa till huvudinnehållet

Lisa och Sandra är Herbox nya praktikanter

Berätta lite om dig själv?

Lisa heter jag och bor i kuststaden Lysekil, vilket gör att jag bara bor ett stenkast från havet. Det blir mycket promenader på bryggor och i naturen, vilket är så rogivande! Innan jag började studera jobbade jag på Coop i 8 år. Men nu kände jag att det var dags att prova på något nytt!

Vad studerar du och vad är det roligaste med utbildningen?

Jag studerar E-Commerce Manager på IHM Business School här i Göteborg. Det roligaste är att det är en bred utbildning och att man får lära sig så mycket!

Varför valde du din utbildning?

Jag ville söka någon e- handelsutbildning.

Vad är det absolut bästa med att arbeta på Herbox?

Speciellt att ingen dag är sig lik och att det är mycket skratt.

Tycker du det är viktigt med gratis mensskydd på arbetsplatser och skolor? Om ja, varför?

Ja 100%. Tycker att det nu 2022 är en självklarhet från arbetsgivarens håll att kunna visa omtanke för sina kvinnliga anställda.

Vad väljer du helt tampong eller binda?

Tampong, helt klart.

Hur skulle du beskriva en vanlig dag på Herbox?

En vanlig dag på Herbox så varvar man ofta mellan olika uppgifter som därmed gör att ingen dag är den andra lik. Alltifrån att skapa annonser till att marknadsföra sig på sociala medier, till att skriva SEO-inlägg.

Lisa och Sandra är Herbox nya praktikanter

Sandra berätta lite om dig själv?

Jag är 25 år gammal och bor i Göteborg med min fästman och våra två katter. Just nu spenderar jag huvudsakligen tid på att planera vårt bröllop som tar plats i Småland nu i sommar. Det bästa jag vet är att spendera tid i mina föräldrars hus nere i Kungsbacka. Älskar att komma ifrån Göteborg och ner till havet för bland annat långa promenader och bad i havet.

Vad studerar du och vad är det roligaste med utbildningen?

Digital Marketing Specialist på IHM Business School i Göteborg. Det bästa med utbildningen är att den är väldigt praktisk, i stället för att läsa allt i böcker får vi prova på alla olika program för att vara redo för arbetslivet.

Varför valde du din utbildning?

Efter att ha jobbat på ICA i 10 år kände jag att det var dags för något nytt.

Vad är det absolut bästa med att arbeta på Herbox?

Alla som jobbar på Herbox. Stämningen är nämligen helt fantastisk. Det är aldrig en tråkig stund och som Lisa sa väldigt många skratt. Hade inte kunnat få en bättre praktikplats.

Tycker du det är viktigt med gratis mensskydd på arbetsplatser och skolor om ja varför?

Ja det är verkligen jätteviktigt. Fick själv mens när jag var nio år gammal och kommer ihåg hur skämmigt det var att fråga efter mensskydd. Hade Herbox funnits på vår grundskola tror jag att det skapat en öppnare konversation om mens och mensskydd och barn/ungdomar hade inte behövt gå och fråga sjuksköterskan vilket kan vara lite pinsamt i den åldern.

Vad väljer du helst tampong eller binda?

Binda

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.