Hoppa till huvudinnehållet
Employer Branding och Gratis Mensskydd

Employer branding och Gratis mensskydd – Hur Herbox bidrar till en jämställd arbetsplats! 

Employer branding är viktigt eftersom det handlar om hur företaget presenterar sig och uppfattas som arbetsgivare marknaden. Det handlar om att bygga ett gott rykte och skapa en attraktiv bild av företaget som arbetsplats för potentiella kandidater. Genom en stark employer brand kan företaget således locka till sig och dessutom behålla kompetenta medarbetare, vilket i sin tur kan bidra till ökad produktivitet, bättre resultat och en positiv arbetsplatskultur. Det är också viktigt att ha en tydlig employer brand för att skapa en gemensam identitet och känsla av tillhörighet bland medarbetarna. 

Att skapa en jämställd arbetsplats är en viktig utmaning för alla organisationer

Det handlar inte bara om att öka jämställdheten, utan också om att stärka employer branding och på så vis attrahera talanger. En viktig faktor i detta arbete är att tillhandahålla gratis mensskydd arbetsplatsen. I den här artikeln kommer vi att titta närmare hur Herbox bidrar till en mer jämställd arbetsplats och stärker employer branding hos er genom att tillhandahålla gratis mensskydd. 

Fördelar med att erbjuda gratis mensskydd på arbetsplatsen

Att erbjuda gratis mensskydd arbetsplatsen är ett viktigt steg mot att skapa en mer jämställd arbetsplats. Många kvinnor upplever att de har känt sig obekväma jobbet grund av menstruationssymptom. Detta kan inkludera smärta, utmattning, stress och oro över att eventuellt läcka igenom. Genom att tillhandahålla gratis mensskydd kan arbetsgivare minska denna oro och skapa en mer bekväm arbetsplats för alla. 

Gratis mensskydd…

kan också minska sjukskrivningar och produktionsbortfall grund av menstruationssymptom. Enligt en undersökning av TNS Sifo på uppdrag av Arbetet, säger 21% av kvinnorna att de någon gång har stannat hemma från jobbet grund av menstruationssymptom. Detta kan såklart leda till betydande kostnader för arbetsgivaren. Genom att tillhandahålla gratis mensskydd kan arbetsgivare minska dessa kostnader och dessutom skapa en mer produktiv arbetsplats. 

Hur Herbox bidrar till en mer jämställd arbetsplats

Herbox vision är att öka jämställdheten genom att tillhandahålla gratis mensskydd på arbetsplatser och offentliga platser runt om i Sverige. Genom att erbjuda denna tjänst till arbetsgivare så bidrar Herbox således till en mer jämställd arbetsplats och stärker employer branding. 

Många kvinnor vittnar om att de skulle känna sig mer positiva mot en arbetsgivare som tillhandahöll gratis mensskydd. Detta visar hur viktigt det är att erbjuda denna tjänst för att stärka employer branding och attrahera talanger. 

100% Ekologiska mensskydd

Genom att samarbeta med Herbox och  erbjuda gratis mensskydd på arbetsplatsen, så kan arbetsgivare visa att de bryr sig om miljön och dessutom arbetar för en mer hållbar framtid. Herbox tillverkar 100% ekologiska mensskydd som är skonsamma mot både kroppen och miljön.

Sammanfattningsvis är gratis mensskydd på arbetsplatsen inte bara en viktig faktor för att skapa en mer jämställd arbetsplats. Det kan också bidra till att stärka employer branding och attrahera talanger. Genom att samarbeta med Herbox och erbjuda 100% ekologiska mensskydd, kan arbetsgivare visa att de bryr sig om sina anställda, miljön och en mer hållbar framtid. Visa ert engagemang för en mer hållbar framtid och bidra till en positiv arbetsplatskultur där hälsa, välbefinnande och jämställdhet prioriteras. 

 

Vill ni ta nästa steg mot en mer jämställd arbetsplats?

Några av våra kunder

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.